Te koop: verhuurd bedrijfspand in Almere met een jaarhuurstroom van €21.542

Dit betreft een solitair kantoorpand van circa 290 m² met zes parkeerplaatsen op eigen terrein in Almere-Stad. Het kantoorgebouw bestaat uit twee bouwlagen met kantoorruimte, twee pantries en twee toiletten. Het pand is voorzien van stadsverwarming en aluminium kozijnen met dubbel glas. In 2017 zijn boeidelen van trespa geplaatst. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Randstad' met bestemming 'Artikel 4 Gemengd' van toepassing. Hierdoor zijn bedrijven tot ten hoogste categorie 2, dienstverlening, kantoren en praktijkruimten toegestaan. Doordat iedere verdieping is voorzien van een toilet met pantry is het object geschikt voor verhuur aan twee partijen. 

Het object is op kantorenpark Randstad gelegen. Deze locatie is zowel met openbaar vervoer als met de auto prima bereikbaar. Almere Centraal Station is op twaalf minuten lopen gelegen. Per auto is de Rijksweg A6 binnen zes minuten te bereiken. 

In de nabije omgeving zijn een Fit For Free, basischool, diverse kinderverdagverblijven en buitenschoolse opvangen en kantoorpanden gelegen. 

Randstad 22-46
1316 BZ Almere, Flevoland.

Huursom: € 21.542,- per jaar
Koopsom: € 270.000,- K.K.

Reacties