Tasman verhuurt kantoor Blakeburg

Tasman Properties heeft met IVIO-Integratie een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor kantoorruimte in gebouw Blakeburg in Rotterdam. Het betreft circa 620 m² op de 10e verdieping van het gebouw aan de Blaak 20-24.

Het 45 meter hoge gebouw Blakeburg ligt op de hoek van de Blaak en de Verlengde Willemsbrug in het zakendistrict van Rotterdam. Door de aanwezige Maasboulevard die verbinding heeft met de rijksweg A16 is het object goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als per auto. CB Richard Ellis trad hierbij op als adviseur van Tasman Properties, in collegiale samenwerking met Jones LangLaSalle, DTZ Zadelhoff en Holland Realty Partners. Thans is er nog ca. 5.954 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur in gebouw Blakeburg.

In gebouw de Schie aan de 's Gravelandseweg 557 in Schiedam heeft Tasman Properties met SWS Welzijn een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor circa 700 m² kantoorruimte.

De Schie ligt op loopafstand van NS-station Schiedam/Rotterdam-West en nabij de op- en afritten van de rijksweg A20. Tasman Properties werd bijgestaan door CB Richard Ellis, in collegiale samenwerking met Jones LangLaSalle en Holland Realty Partners. Huurder SWS Welzijn werd geadviseerd door Van der Eijk Makelaars te Schiedam. Thans is er nog ca. 5.121 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur in gebouw De Schie.Reacties


Laatste nieuws