BOAG Advies en Management breidt team uit met Roeland van de Scheur

Roeland van de Scheur (48 jaar), vader van drie zonen en woonachtig in Bussum, is per 1 feb 2018 in dienst getreden als senior projectmanager bij de unit commercieel vastgoed binnen BOAG. Roeland zal zijn kennis en kunde inbrengen en hierdoor bijdragen aan de groeispurt die deze unit ondergaat.

Roeland: ‘’De markt is booming op dit moment, zowel voor retail als hospitality. Ik kan voor BOAG en haar opdrachtgevers van toegevoegde zijn omdat ik bekend ben met de ontwikkelingen die spelen binnen de retailbranche en hoe je daarop moet acteren.’’ Roeland vervolgt: ‘’Met het overdragen van mijn kennis en perspectief op deze markt(en) wil ik ons klantenbestand vergroten en opdrachtgevers nieuwe inzichten meegeven.’’

Talenwonder
Roeland van de Scheur heeft ruim 20 jaar ervaring in alle facetten van commercieel vastgoed en heeft een diversiteit aan projecten in zowel retail als hospitality in zijn portefeuille. Ook de uitvoering is de laatste jaren altijd onderdeel geweest van zijn werkzaamheden. Hij is werkzaam geweest bij meerdere opdrachtgevers, waar hij verschillende rollen heeft vervuld. Roeland spreekt vloeiend Nederlands, Frans, Engels en Spaans. Hij weet op deze wijze elke vertaalslag letterlijk en figuurlijk te maken.



Reacties


Laatste nieuws