Proptech kreeg meer ruimte op MIPIM: Nederlandse startups blikken terug

Dit jaar selecteerde Holland ConTech & PropTech voor Holland Metropole op de vrijdag afgesloten vastgoedbeurs MIPIM een aantal Nederlandse startups. Vanuit een longlist werden Chainels, Octo, Office App en ParkBee gevraagd om mee te gaan naar Cannes. Wouter Truffino blikt met hen terug.

“Naast de vele gesprekken op de vastgoedbeurs werden er ook verschillende deals gesloten. Zo konden wij zorgen voor een aantal verbindingen met marktpartijen en voor een enkeling zorgden wij op het allerlaatste moment toegang tot de drukbezochte boat party van MetaProp NYC”, zegt Wouter Truffino, founder en CEO van Holland ConTech & PropTech.

Chainels
Sander Verseput was samen met Christian Kimmel van Chainels aanwezig in Cannes. Sander over de afgelopen MIPIM: “Deelname aan de MIPIM heeft ons interessante contacten opgeleverd om ons bedrijf internationaal verder uit te breiden. Goed om te zien dat er ieder jaar meer interesse komt voor PropTech-bedrijven. De stand van Holland Metropole bood ons extra zichtbaarheid en een top plek aan de boulevard om af te spreken met leads.”

OCTO
“MIPIM was een waardevol evenement op een fantastische locatie! We hebben kennis gemaakt met internationale collega-startups voor samenwerking en vastgoed partijen gesproken die direct geïnteresseerd waren in het afnemen van de diensten van OCTO. Holland Metropole & Wouter Truffino bedankt voor de uitnodiging en de plek op jullie mooie stand. Volgend jaar zijn we er graag weer bij!” aldus Dirk Huibers, cofounder en lead business strategy bij OCTO.

Office App
Namens startup Office App waren Thomas Zwart en Iain Thompson aanwezig. Iain over MIPIM in Cannes: “De MIPIM was de perfecte plek om onze huidige en potentiële internationale klanten direct te spreken. Dit jaar kreeg PropTech een nog prominentere plek dan voorheen en dat was duidelijk te merken in daadwerkelijke deals en concrete vervolgacties. We danken Wouter Truffino en Holland Metropole voor deze kansen.”

Parkbee
De reactie van Daniel Mens, hoofd Acquisitions bij ParkBee: “Geweldig om te ervaren dat zoveel MIPIM-bezoekers interesse hebben in ParkBee en het blijft niet bij praten! MIPIM was zeer waardevol, ook voor PropTech en erg goed georganiseerd.” Naast Daniel waren van ParkBee Scott Moran en Tom Buchmann aanwezig.

“We kijken er naar uit om ook volgend jaar weer samen te werken met Holland Metropole”, aldus Truffino.

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special