Februari-editie Vastgoedvergelijker E-magazine online

Vandaag is de februari-editie van het Vastgoedvergelijker E-magazine magazine verschenen. In deze tweede editie van 2011 licht Manfred Kühl, directielid van participatiefondsaanbieder Holland Immo Group, en momenteel vice-voorzitter van de Vereniging Vastgoed Fondsen (VVF) een eerste tip van de sluier op over de nieuwe branchevereniging. Ook maken lezers kennis met het nieuwste fonds van Rijnvast en wordt een uitgebreid verslag gedaan van het beleggerssymposium van de STV op Nyenrode Business Universiteit.

Met ECC Invest wordt gekeken naar de investeringsmogelijkheden in groeimarkt Thailand. Ook roept het E-magazine u op om voor de laatste keer te stemmen op de Beste Vastgoedfonds Aanbieder van 2010 Award.

Verder in deze editie: Heerenstede Vastgoed geeft inzicht in hun nieuwste obligatiefonds en Rogier Hentenaar van Vastgoedjournaal.nl geeft zijn mening over de Amsterdamse aanpak van de leegstand. Tenslotte sluit Gerdo de Jager van Beurswaage de februari-editie af met zijn researchcolumn over het herfinancieringsvraagstuk.

Het maandelijks te verschijnen Vastgoedvergelijker E-magazine is interessant voor iedereen die belegt in zowel beursgenoteerd als niet-genoteerd vastgoed zoals zoals vastgoedcv's, -maatschappen en -obligaties. Ook dit jaar kunnen beleggers rekenen op 12 nieuwe maandelijkse edities van het Vastgoedvergelijker E-magazine.


Klik HIER om naar het magazine te gaan.

Reacties