Bezoek het PDH Kenniscafé: ‘slimme gebruikers willen slimme gebouwen’

Op 28 maart vindt in Woerden het Kenniscafé plaats van Platform Duurzame Huisvesting over hoe we ons vastgoed comfortabeler, energiezuiniger, slimmer en waardevoller kunnen maken.

De vastgoedsector in Nederland maakt maar weinig haast met verduurzamen. Zelfs voor de kansen die toekomstbestendige en gezonde gebouwen bieden bestaat weinig aandacht. Dit gebrek aan urgentie in het overgrote deel van de branche is Platform Duurzame Huisvesting (PDH) een doorn in het oog.

Met dit visiedocument wil PDH de sector een spiegel voorhouden en de discussie over nut en noodzaak van een duurzaam gebouwde omgeving op een hoger plan brengen.

Uitnodiging
Om die reden nodigt PDH u uit om het komende Kenniscafé: ‘slimme gebruikers willen slimme gebouwen’ te bezoeken en mee te discussiëren over de toekomst van ons vastgoed.

Onder leiding van Jaap Dijkgraaf, TVVL, gaan de sprekers Doekle Terpstra, UNETO-VNI, Martijn Roordink, Directeur Spaces, Simon Braaksma, Royal Philips, Bas van Holten, CEO Merin en Huub Keizers van TNO Energie Gebouwde Omgeving in op de enorme kansen die we hebben om vastgoed comfortabeler, energiezuiniger, slimmer en waardevoller te maken.

Programma
15.30 Inloop
16.00 Inhoudelijk programma onder leiding van Jaap Dijkgraaf
17.30 Start borrel

Hoe aanmelden?
Datum: 28 maart
Tijd: 16:00 – 19:00
Locatie: Bezoekadres De Hall, Korenmolenlaan 4, Woerden

U kunt zich gratis aanmelden via communicatie@platformduurzamehuisvesting.nl, door hierbij uw voor- en achternaam, bedrijfsnaam en functie te vermelden. Reacties


Laatste nieuws