Campagne Binnenstedelijke Ontwikkeling gestart

Vanaf vandaag is de campagne ter stimulering van 'Binnenstedelijke Ontwikkeling’ gestart. De campagne is een initiatief van Mediaplanet en is landelijk gedistribueerd door Het Financieele Dagblad.

De special - waar ook Vastgoedjournaal haar medewerking aan heeft verleend - gaat onder andere over renovaties, transformaties, bouwen in het groen en duurzaam bouwen.  

Zo heeft de redactie gesproken met minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Kajsa Ollongren over het toenemende huizen te kort door ondermeer de bevolkingsgroei in Nederland. Tot 2030 zijn maar liefst 600.000 nieuwe woningen nodig, om de enorme bouwopgave die voor ons ligt te illustreren.  

Ga naar: www.bouwinontwikkeling.nl voor alle artikelen.

Reacties
Dossier Binnenstedelijke Ontwikkeling

Campagne Binnenstedelijke Ontwikkeling van start gegaan

Vandaag is de digitale campagne Binnenstedelijke Ontwikkeling van start gegaan. De meest recente gebiedsontwikkelingen worden voor het voetlicht gebracht door deskundigen en andere betrokkenen in de sector. Daarnaast tonen vier startups welke kansen zij zien. Ook Vastgoedjournaal is hierbij betrokken als mediapartner en levert een eigen commentaar.