Meld u kosteloos aan voor uw lokale VastgoedClub

Persoonlijk contact is zeer belangrijk in de vastgoedsector. Daarom start Vastgoedjournaal de VastgoedClub. Door het gehele land kunnen vastgoedpartijen kosteloos lid worden van een VastgoedClub.

De eerste Clubs worden geopend in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven. Velen zullen er volgen. De doelstelling van de regionale clubs is om met enige regelmaat netwerkborrels te organiseren zodat partijen die interesse hebben in dezelfde regio's elkaar laagdrempelig kunnen ontmoeten.

Lidmaatschap is gratis
Het is uniek dat Vastgoedjournaal geen kosten rekent voor het lidmaatschap. John Kerkhoven, directeur Vastgoedjournaal legt uit: ''Wij vinden het belangrijk als platform dat de markt elkaar ontmoet. Uit persoonlijke ontmoetingen ontstaan nieuwe contacten en uit nieuwe contacten ontstaan nieuwe deals, en dat is goed voor de sector. Alle uren die wij met onze organisatie gaan steken in dit initiatief nemen wij voor eigen rekening. Wij huren in de steden goede locaties af en sponsoren de hapjes. De leden van de VastgoedClubs kunnen zelf hun drankjes afrekenen. Zo maak je ook geen kosten als je als lid van de VastgoedClub niet komt opdagen.''

Als de VastgoedClubs genoeg leden hebben kunnen er steeds meer events in de regio gehouden worden. ''Laat het netwerken op regionaal niveau maar beginnen,'' vult Kerkhoven aan. ''We zijn trots dat we zo'n landelijk initiatief kunnen initiëren en de branche kunnen aanbieden. Indien partijen in het land ook een VastgoedClub in hun regio willen, kunnen ze ons mailen. We gaan ze overal opzetten.''

Hoe aan te melden voor de VastgoedClubs?

Klik hier voor:

- VastgoedClub Amsterdam
- VastgoedClub Eindhoven
- VastgoedClub Utrecht
- VastgoedClub Rotterdam
- VastgoedClub Den Haag

Nodig ook vooral uw collega's en zakenrelaties uit om deel te nemen zodat we een zo groot mogelijke bereik in de regio kunnen realiseren!

Foto: Created by Pressfoto - Freepik.com.
 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen