Laatste dag: Stem op de Amsterdamse vastgoedman en –vrouw!

Op 5 april wordt de jaarlijkse Amsterdamse Vastgoeddag weer georganiseerd, met dit keer een nieuwe toevoeging: de verkiezing van de vastgoedman en –vrouw van het jaar. De stembus is alleen vandaag nog geopend.

De nominatieronde is voorbij en de definitieve lijst met 100 mannen en vrouwen is bekend. Met deze nieuw in het leven geroepen award wil Vastgoedjournaal ook op lokaal niveau de sector en vastgoedprofessionals in het zonnetje zetten. In dit geval voor hun inzet op de Amsterdamse vastgoedmarkt. 

>> Stem nu op de Amsterdamse vastgoedman en -vrouw <<

Tot vanavond kan er online gestemd worden, waarna de winnaar bekend zal worden gemaakt op de Amsterdamse Vastgoeddag. Tijdens het congres wordt de top vijf bekend gemaakt en kunnen de aanwezigen in de zaal als laatste hun stem uitbrengen. Op basis daarvan worden de winnaars bekend gemaakt.

John Kerkhoven, uitgever van Vastgoedjournaal vertelt: “We zien veel spelers die zeer actief zijn in de Amsterdamse markt. De sector is hier duidelijk 'booming'. Met veel investeringskansen springt de markt hierop in met mooie projecten. Alles lijkt in de hoofdstad weer te kunnen. Dit vakmanschap willen we belonen en daarom hebben we deze prijs georganiseerd.''


Uw stem uitbrengen? Dat kan via deze link.
Deelnemen aan de Amsterdamse Vastgoeddag? U vindt hier meer informatie.
 Reacties


Laatste nieuws