BOAG Advies en Management breidt team uit met Remko Liekelema

Remko Liekelema is per 1 februari in dienst getreden als projectmanager bij de unit maatschappelijk vastgoed van BOAG. Liekelema zal zich gaan richten op het oppakken van projecten in de eerste fase van acquisitie, planvorming, haalbaarheid en ontwikkelmanagement.

Liekelema: ‘’In de zorgmarkt moet een enorme inhaalslag plaatsvinden bij het moderniseren van verpleeghuizen in de vorm van renovatie of sloop/nieuwbouw. Tevens moet aan veel verouderde verzorgingshuizen een nieuwe invulling of bestemming worden gegeven. Hier liggen zeker kansen voor BOAG. Met mijn kennis van en ervaring met de huisvesting voor ouderen én met het ontwikkelen van woningbouwprojecten, kan ik een relevante bijdrage leveren aan de acquisitie en ontwikkeling van dergelijke (gecombineerde) projecten.’’

Delft en Groningen
Liekelema is als projectmanager vastgoed werkzaam geweest bij een zorginstelling voor ouderen in de regio Delft. Hij heeft zich daar onder andere beziggehouden met nieuwbouw van verpleeghuizen en verbouw van verzorgingshuizen. Daarnaast heeft hij in nauwe samenwerking met de zorg strategische huisvestings- en vastgoedplannen en een functioneel en technisch PvE voor nieuwbouw gemaakt.

Daarnaast is Liekelema ruim tien jaar werkzaam geweest als woningbouwontwikkelaar bij ASR Vastgoed Ontwikkeling. Daar is hij na zijn studie economische geografie in Groningen begonnen. Na enkele jaren groeide Remko door naar projectmanagement en heeft hij in die periode met name woningbouwprojecten gedaan op Vinexlocaties; zowel grond- als opstalexploitaties.



Reacties


Laatste nieuws