Kerstens (ABN AMRO): 'Ook als traditioneel bedrijf kun je sneller werken door innovatie'

Frank Kerstens kijkt als Head of Real Estate Innovation van ABN AMRO met Thomas & Thomas vanuit de financiële sector naar innovatie in het vastgoed. Wat kan de vastgoedsector leren van banken als het gaat om digitale innovatie? “Dat je vanuit een traditionele manier van werken toch je werkprocessen veel sneller en effectiever kunt maken.” Bekijk het hele interview hier.

In het nieuwe seizoen van Thomas & Thomas rijdt de Kever opnieuw op digitale roadtrip door het vastgoedland op zoek naar innovatie. Dit keer sparren Jurjen Thomas & Thomas Zwart met kleurrijke professionals hoe zij digitalisering inzetten. Wat gaat goed? Wat gaat er mis? Wat levert het op? Je ziet het in het twaalf afleveringen.

www.osrewoningdossier.nl

www.realmark.nl

Reacties
Dossier Thomas&Thomas

Alexander Lindeboom (AAFM) in Thomas&Thomas: 'Digitale innovatie verbetert onze dienstverlening'

In de elfde etappe van de digitale road trip van Thomas&Thomas is Alexander Lindeboom, algemeen directeur van AAFM Facility Management te gast. “Door digitale innovatie staat de eindgebruiker centraal en kunnen wij opdrachtgevers veel beter adviseren hoe je een pand beter kunt gebruiken en welk rendement dat oplevert.”