Buck Consultants International valt in de prijzen

Adviesbureau Buck Consultants International is door wereldwijd opererende bedrijven in de biopharma en medisch-technologische sector, die in Azië actief zijn, gekozen als beste Supply Chain adviesbureau.

Deze jaarlijkse industry award wordt gegeven voor excellente expertise, die bijdraagt aan vergroting van snelheid, kostenreductie en hogere kwaliteit voor supply chains. De vakjury maakte in Singapore bekend dat Buck Consultants International de meeste stemmen kreeg van farma-, biotechnologie- en medische technologiebedrijven, die deelnamen aan de verkiezing.

Reacties
Sui Leng Khoo, BCI’s Vice President Asia Pacific, is trots dat Buck Consultants International deze prestigieuze prijs heeft gewonnen. "Onze supply chain advisering heeft tot doel bedrijven te ondersteunen om zo optimaal mogelijke distributienetwerken te ontwikkelen en te implementeren. Veel bedrijven zien Azië als echte groeimarkt, maar het is ook een markt die de nodige regelgeving- en distributie-uitdagingen kent. Onze jarenlange expertise en ervaring stelt ons in staat om bedrijven te adviseren over de beste produktie- en logistieke strategie en waar ze het beste hun nieuwe distributiecenturm of fabriek kunnen vestigen. Deze industrieprijs is een grote blijk van waardering. Wij zijn alle bedrijven zeer erkentelijk voor hun vertrouwen in BCI”.

Patrick Haex, Managing Partner van de wereldwijde supply chain-praktijk van Buck Consultants International: "Dit is een prachtige prestatie van ons team, niet alleen in Azië, maar óók in de VS en in Europa. Een groot deel van het werk in Azië doen we immers voor Europese en Amerikaanse bedrijven. Tien jaar geleden zagen we al dat supply chain- en locatiekeuzevraagstukken voor fabrieken en distributiecentra een wereldwijde aanpak vergen. Met het openen van Amerikaanse kantoren in Atlanta, Silicon Valley en Los Angeles en Aziatische vestigingen in Singapore en Shanghai, bieden we onze diensten aan in alle regio’s van de wereld. Deze erkenning door bedrijven uit de biopharma en medisch-technologische sector zelf, zal zeker gaan bijdragen aan versterkte groei van ons bureau."

De prijs is uitgereikt aan BCI tijdens de Asia Biomanufacturing and Biologistics conferentie in Singapore. BCI was Associate Sponsor van het evenement. 

Grote foto is van Freepik.

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special