Valad sluit grote huurdeal af in Waalwijk

Valad, de Europese investment manager van commercieel vastgoed, heeft een nieuwe overeenkomst afgesloten voor de verhuur van 2.533 m² van overwegend industriële bedrijfsruimte aan de Vijzelweg 27 in Waalwijk. Het 10-jarige contract, met een jaarlijkse huursom van €110.000,- werd afgesloten met Trisco, producent van marketingmaterialen voor de groothandel. RSP Makelaars adviseerde Valad bij het afsluiten van de huurovereenkomst.

Gelegen aan de noordzijde van Waalwijk en nabij de A59, heeft de Vijzelweg 27 een uitstekende verbinding met de rest van de Benelux. De 8.553 m² van het gebouw zijn nu vrijwel volledig verhuurd. Trisco voegt zich in het gebouw bij de bestaande huurder RAFET Stoffeerderij.

Mark McLaughlin, managing director Valad Benelux: "Wij zijn zeer verheugd dat wij Trisco als nieuwe huurder mogen verwelkomen op de Vijzelweg 27. Het is erg fijn dat het gebouw vrijwel volledig verhuurd is. Het laat duidelijk het succes zien van onze actieve asset management strategie."

Valad heeft in de Benelux een team van 20 mensen, die werken vanuit kantoren in Amsterdam en Luxemburg. Zij managen €400 miljoen aan fondsen, geïnvesteerd in 58 objecten met zo'n 900 huurders.

Reacties