VBTM Advocaten opent vestiging in Rotterdam

Per 1 januari 2018 heeft VBTM Advocaten een nieuwe vestiging geopend in Rotterdam, in de voormalige bijbank van De Nederlandsche Bank aan de Boompjes. Dit is voor VBTM haar derde vestiging, naast de al bestaande vestigingen in Woerden en Best. Met deze derde vestiging beoogt VBTM haar cliënten in het westen van het land nog beter te kunnen bedienen.

“VBTM voert een landelijke vastgoedpraktijk, met name gericht op de corporatiesector en andere professionele vastgoedpartijen. Voor een betere landelijke dekking, is VBTM op zoek gegaan naar een derde vestiging. Daarbij is de keuze gevallen op Rotterdam”, licht Hans van Doesburg, bestuurder bij VBTM, toe.

“De nieuwe vestiging zal starten met 5 advocaten maar het is de bedoeling de vestiging verder uit te bouwen” aldus Van Doesburg. “En de vestiging in Rotterdam gaf ons de mogelijkheid twee advocaten met veel kennis en ervaring in het huurrecht en de corporatiesector aan te trekken; Jacques van Reisen en Roel Benneker.

“Van Reisen en Benneker zijn ervaren advocaten en beschikken over jarenlang opgebouwde kennis in de corporatiesector. Dat bleek een goede match”, aldus Van Doesburg.



Reacties


Laatste nieuws