Twee nieuwe associates bij LEVS architecten

Op 1 januari 2018 heeft LEVS architecten zich versterkt met twee associates, Surya Steijlen en Mijke Rood. Zij zullen met de architect-partners Adriaan Mout, Jurriaan van Stigt en Marianne Loof vormgeven aan de toekomst van LEVS.

Surya werkt sinds 2014 bij LEVS. Hij studeerde in 2011 af aan de Academie van Bouwkunst Amsterdam en deed ervaring op bij verschillende bureaus, waaronder vijf jaar bij Claus en Kaan Architecten. Hij heeft bij LEVS aan een aantal bijzondere projecten bijgedragen zoals Gershwin Brothers op de Zuidas en de Binnenbocht op het Cruquiuseiland. Surya zal zich binnen LEVS als associate naast projecten richten op technologische vernieuwing bij de uitwerking en organisatie van complexe projecten.

Mijke studeerde in 2006 cum laude af aan de TU in Delft. Zij heeft na haar studie bij meerdere architectenbureaus gewerkt en was daarnaast lang redactielid van het tijdschrift Forum. Haar carrière begon bij Neutelings Riedijk Architecten en de afgelopen drie jaar heeft ze bij ZZDP Architecten ervaring opgedaan op het gebied van hoogbouw en transformatie van kantoorgebouwen. Vanaf 1 januari zal zij zich voor LEVS op nieuwe werkvelden richten waarbij innovatie en duurzaamheid centraal staan.

LEVS architecten werkt met een team van 40 gedreven architecten, technisch ontwerpers, BIM specialisten en bureaumanagement aan de integrale kwaliteit van de leefomgeving zowel in Nederland als in het buitenland.

Op de foto van links naar rechts: Adriaan Mout, Marianne Loof, Jurriaan van Stigt, Mijke Rood, Surya Steijlen.

Reacties