Altijd huurinkomsten: Huurgarant.com biedt unieke verhuurgarantie

Huurgarant.com biedt particulieren en beleggers met met een verhuurbare woning(portefeuille) een belangrijk voordeel: gegarandeerde huur, óók bij leegstand. Als makelaar, beheerder en huurder ineen, neemt Huurgarant.com alle zorgen en beheer kosteloos over van elke woningverhuurder.

“Ons idee is ontstaan door een te laag aanbod aan huurwoningen binnen de woningmarkt,” legt salesmanager Stan Brinkman uit. “Door onze garantie elk type woning binnen 10 werkdagen te huren en altijd de huur uit te betalen - ook wanneer de woning níet bewoond wordt - verlagen wij de drempel een woning op de huurmarkt te zetten. Met succes, want de afgelopen vijf maanden hebben we reeds 70 woningen op deze wijze gehuurd.”

Kosteloos
De voornaamste reden achter het succes van het aan de Rotterdamse Coolsingel gevestigde bedrijf, zit volgens Brinkman in een duidelijke service-strategie. ''Door ons netwerk en diensten kosteloos ter beschikking te stellen, neemt Huurgarant.com verhuurders alle zorg uit handen. Dat gebeurt op het gebied van technisch onderhoud, maar ook door het overnemen van het financiële beheer.''

Netwerk
Huurgarant.com kan en durft particulieren en beleggers te allen tijde de maandelijkse huur te garanderen door een omvangrijk netwerk. ''Aangesloten bij verschillende organisaties die zich richten op de huisvesting van expats en particulieren, weten we gemakkelijk op korte termijn geschikte bewoners te vinden.''

Op zoek
Ter uitbreiding van het huuraanbod is Huurgarant.com inmiddels in heel Nederland actief op zoek naar particulieren of beleggers die over een of meerdere woningen beschikken, geschikt voor verhuur. Brinkman: ''De garantie op een vast rendement, die vind je als woningeigenaar nergens anders.”


 

Reacties