Super C1000 naar Centrumplan Hilvarenbeek

Op 15 december is er een akkoord bereikt met C1000 voor de komst naar het nieuw te ontwikkelen centrumplan in Hilvarenbeek. C1000 zal zich vestigen in een winkelruimte met een oppervlakte van ca. 2.100 m². Het totale plan betreft een herontwikkeling van het kernwinkelgebied in het centrum van Hilvarenbeek in het gebied Gelderstraat/ Diessenseweg. In 2013 zal het nieuwe centrum worden geopend.

Het plan omvat het realiseren van ca. 4.500 m² winkelruimte, 36 appartementen in de huursector, 27 appartementen in de vrije (koop)sector en een parkeergarage van 76 parkeerplaatsen, alsmede een nieuwe straat (Hilverstraat) met aansluitend een parkeerterrein van 147 parkeerplaatsen. Woonstichting Stromenland heeft inmiddels getekend voor de 36 huurwoningen en nu zal dus ook C1000 definitief naar het Centrumplan komen. De ontwikkelaar zal de komende maanden de verkoop van de overige woningen en de verhuur / verkoop van de overige winkels oppakken.

Het project wordt gerealiseerd door CPH (Centrumplan Hilvarenbeek B.V.) De partners van CPH zijn Rialto Vastgoedontwikkeling B.V., WPM Pro B.V. en Bouwbedrijf Gebr. Van Gisbergen B.V. De architect is Luijten Smeulders Architecten.

Op de website www.centrumplanhilvarenbeek.nl is meer uitgebreide informatie over het project te vinden

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022