Vastgoedjournaal wenst u een gelukkig nieuwjaar!

Deze week blikken wij terug op een mooi 2017. In de vastgoedsector kwam het een na het andere grote project van de grond en waren er tegelijkertijd talloze ontwikkelingen op beleidsgebied die dat juist weer uitdagender maakten. Denk aan de Amsterdamse hotelstop of de gemeente Utrecht die aanstuurt op meer middenhuur.

Deze week blikken wij terug op de meest spraakmakende vastgoedmomenten van dit jaar, zoals de tops en flops en de 100 grootste beleggingstransacties. Dit weekend kunt u van ons een eindejaarsspecial in uw mailbox verwachten met hierin alles wat u in 2017 niet heeft mogen missen.

Op naar 2018
Maar liefst 4.500 artikelen en 87 events kwamen er dit jaar voort uit het Vastgoedjournaal. Daarnaast lanceerden we Vastgoedjournaal TV en een nieuwe tool om berichten onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Klik hier voor alle cijfers over transacties en social media.

In het komende jaar kunt u nog meer van ons verwachten, waaronder geheel nieuwe producten en diensten waarmee we zowel vraag en aanbod als feiten en cijfers nog beter zullen kunnen verbinden. Houd onze site hiervoor in de gaten!

Heeft u ook goede voornemens? Deze vastgoedprofessionals deelden ze met ons.

Wij wensen u namens het hele team van Vastgoedjournaal een fantastisch 2018!

Foto: Created by Valeria_aksakova - Freepik.com.
 

Reacties