GaragePark komt met nieuw park met garageboxen op derde verdieping

In Amersfoort start GaragePark volgend jaar met de bouw van een nieuw garagepark, de tweede in die stad. Opvallend is dat de garageboxen in drie lagen zullen worden gerealiseerd. De boxen in ‘Amersfoort de Hoef’ zijn nu in de verkoop gebracht voor beleggers en eigenaar-gebruikers.

GaragePark bestaat dit jaar 10 jaar en is in vastgoedland een bijzonder verhaal. Met kleine bedrijfs- en opslagruimtes heeft GaragePark, een initiatief van ondernemer Rick Venema, inmiddels heel Nederland veroverd. GaragePark Amersfoort de Hoef is het tweede ‘garagepark’ in Amersfoort waar ook Garagepark Amersfoort de Isselt is gevestigd. Met De Hoef erbij telt GaragePark zeventien parken in Nederland.

"En er komen nog twee nieuwe parken aan: in Bergen Op Zoom en Rotterdam, samen goed voor 138 boxen", zegt Venema in een telefonische reactie. "Het is hard werken om de parken te realiseren maar als ze er eenmaal staan zijn gemeentenm beleggers en gebruikers er blij mee. Het zijn heel nette parken en een aanwinst voor de omgeving."

Beveiligde boxen
GaragePark ontwikkelt locaties met goed beveiligde garageboxen en verkoopt deze garageboxen aan beleggers. Deze worden vervolgens verhuurd aan ondernemers en ZZP’ers. Zo stellen ze beleggers in staat om tot 9% bruto aanvangsrendement te behalen. 

Het bedrijf onderscheidt zich door in te spelen op de behoefte van kleine ondernemers; een duurzame multifunctionele ruimte die goed beveiligd is tegen brand en inbraak. GaragePark Amersfoort de Hoef​ is naast ​GaragePark Den Haag​ een van de meest bijzondere parken.

Andere constructie
Waar GaragePark Den Haag met inmiddels 308 boxen – die overigens verder gaat groeien naar uiteindelijk 541 - het grootste park van Nederland is, onderscheidt het nieuwe park in Amersfoort zich door de constructie. Dit park zal maar liefst drie verdiepingslagen met garageboxen hebben en zal in totaal 174 garageboxen gaan tellen.

GaragePark Amersfoort de Hoef is vanaf nu in de verkoop voor beleggers en eigenaar-gebruikers. De verwachting is dat ​de bouw van het park in het 2e kwartaal van 2018 zal starten, oplevering zal ongeveer 5 maanden na de start van de bouw plaatsvinden. GaragePark heeft tijdens het schrijven van dit artikel aangegeven de prijzen met ingang van het nieuwe jaar te verhogen. Alle prijzen zoals nu op de website vermeld staan gelden nog tot 22 december 2017.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen