Boelens De Gruyter ontwikkelt in Amsterdam-Osdorp

Ontwikkelaar Boelens De Gruyter gaat een nieuw pand ontwikkelen voor Focus op Business Park Amsterdam Osdorp. Focus, gespecialiseerd in de technisch productie van evenementen, beurzen en theaterproducties, bouwt een nieuw pand op Business Park Amsterdam Osdorp. Dit representatieve bedrijventerrein, een ontwikkeling van Stadsdeel Nieuw-West en gebiedsontwikkelaar SADC, is gunstig gelegen aan de A10 en vlakbij de A9 en vormt daarmee een goede verbinding tussen stad en luchthaven.

De bouw is gestart op 28 november. Naar verwachting betrekt Focus medio maart 2011 het nieuwe pand van 2.000 m2, bestaande uit een magazijn en kantoor. Boelens de Gruyter, een in Amsterdam gevestigde landelijk opererende ontwikkelaar en belegger, ontwikkelt voor Focus het nieuwe pand. Boelens de Gruyter heeft grootschalige projecten in onder meer Amsterdam, Maastricht en Den Bosch.

Directeur van Focus,Wouter Muurlink: "Het besluit om tot nieuwe huisvesting over te gaan komt voort uit de overname van Focus Amsterdam, die gepaard is gegaan met een duidelijke koerswijziging. De repetitiestudio's zijn los komen te staan van de hoofdactiviteiten waardoor de eisen die we stellen aan onze huisvesting zijn veranderd. Een nieuw efficiënter magazijn en een ruim modern kantoorgebouw stellen ons in staat onze dienstverlening te optimaliseren."

Achmed Baâdoud, stadsdeelvoorzitter Nieuw-West: ""Ik ben zeer verheugd dat Focus gekozen heeft voor Business Park Amsterdam Osdorp. Een bedrijf met een dergelijke uitstraling past prima in Nieuw-West, dit bedrijventerrein is namelijk uitermate geschikt voor dit soort bedrijven en ook goed voor de werkgelegenheid in stadsdeel Nieuw-West."

Ruud Bergh, directeur SADC, voegt daaraan toe: "We zijn erg blij met de komst van Focus. Ze verrijken het profiel van het business park, en voor SADC is het een bewijs dat onze inspanningen op het gebied van marketing en sales hun vruchten af werpen."

 

Reacties