Vijfde Wagamama in The Bank van Kroonenberg

De vijfde vestiging van Wagamama Benelux B.V. zal in de zomer van 2011 in Amsterdam haar deuren openen in The Bank, gelegen aan de Amstelstraat / het Rembrandtplein en een ontwikkeling van Kroonenberg Groep. Medio februari 2011 wordt gestart met de verbouwing van de locatie op de begane grond in The Bank.Namens verhuurder zijn bij de verhuur Cushman & Wakefield en HB Kroese Paternotte betrokken. Voor Wagamama trad als makelaar B&O op.

Het is hiermee de tweede opvallende huurtransactie in The Bank. Vorige week meldde Kroonenberg Groep de aanhuur van 4400 m2 in The Bank door BNP Paribas die hier haar Nederlandse hoofdkantoor gaat vestigen.

Wagamama is een wereldwijde keten van noodle restaurants, gebaseerd op de Pan-Aziatische keuken. Wagamama heeft haar roots in Londen waar in 1992 het eerste restau-rant werd geopend. De snelle keuken is geïnspireerd op de ramenbars die al honderden jaren populair zijn in Japan. De filosofie van Wagamama is 'lekker, vers en gezond eten combineren met een elegante maar eenvoudige omgeving, behulpzame, vriendelijke service en waar voor je geld'. Inmiddels telt Wagamama meer dan 100 restaurants over de hele wereld.

Wagamama Benelux B.V. opende eerder vestigingen in Amsterdam (Max Euweplein en Zuidplein), Groningen (Vismarkt) en Antwerpen (De Keyserlei).

Na Marqt en Ajax Experience is Wagamama wederom een huurder met internationale uit-straling. Dit past binnen de visie van Kroonenberg Groep op de invulling van hun project The Bank. Onlangs heeft George Deli USA haar deuren geopend, waarmee het goede aan-vulling is op het concept.

 

Reacties