Vastgoedbeleggers stappen in Kantoorplanner.nl

Zoekmachine Kantoorplanner.nl gaat op 1 januari aanstaande ‘live' maar wordt nu al gebruikt door toonaangevende kantoorbeleggers waaronder Syntrus Achmea Vastgoed, Bouwinvest, Cocon, Hanzevast, Cortona en UBS. Dat meldt Erik Beekman van Kantoorplanner.nl.

Beekman: "De reden voor deze ‘omarming' is dat Kantoorplanner.nl naadloos aansluit op het veranderende zoekgedrag van zoekers naar kantoorruimte: daar waar in het verleden direct al de hulp werd ingeroepen van makelaars beginnen zoekers nu vrijwel altijd met een oriëntatie op internet. Kantoorplanner.nl neemt zoekers op eenvoudige wijze aan de hand door te beginnen met het stellen van drie vragen: waar, voor hoeveel en hoe. Op basis hiervan wordt dan automatisch een gedetailleerd overzicht gegenereerd van de toekomstige ruimtebehoefte."

"Dit ‘Programma van Eisen' is aanpasbaar en resulteert uiteindelijk in een opgave van het aantal benodigde vierkante meters. Met deze ruimtebehoefte als uitgangspunt selecteert Kantoorplanner.nl vervolgens de best passende kantoorobjecten. Van deze objecten wordt alle relevante (prijs-)informatie verstrekt maar ook een indelingsplan op maat: op basis van het persoonlijke Programma van Eisen worden per direct twee- en driedimensionale impressies gemaakt, inclusief offerte voor de complete realisatie hiervan. Beleggers maken hun aanbod hiermee geheel transparant en komen daardoor direct in contact met zoekers", aldus Beekman.



Reacties


Laatste nieuws