Atta Makelaars gaat strijd aan om landelijke branchetitel

Vanaf zaterdag 18 november presenteert omroep RTL 4 het nieuwe seizoen van ‘De beste van Nederland’. In dit dynamische tv-programma van RTL 4 gaat Atta Makelaars - winnaar in Zuid-Holland - de strijd aan met de winnende makelaarskantoren uit de elf overige provincies. De kijker thuis bepaalt vervolgens wie als branchewinnaar uit de bus komt.

Met leuke, persoonlijke en hier en daar (te) gekke en opvallende vlogs, gooit Atta Makelaars alles in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen.

Ambitie
“Er is ons veel aan gelegen om deze eretitel in de wacht te slepen”. Aan het woord is Michael Troost, directeur van Atta Makelaars. “Het zou mooi zijn als wij na tien uiterst zware jaren vanuit de markt de bevestiging krijgen dat we goed, vakkundig en professioneel ons werk weer hebben voortgezet. De klant optimaal adviseren en steeds vanuit zijn of haar belang de zwaarwegende beslissing van een huis aan- of verhuren of aan- en verkopen dienen. Dat is wat ons beweegt. Niets meer, maar ook niets minder.”

Op zoek naar steun
Atta Makelaars zal de media benutten om deze felbegeerde titel binnen te halen. Vlogs, facebook, twitter-berichten, digitale nieuwsbrieven en persoonlijke netwerken worden ingezet om de ‘achterban’ in vooral Zuid Holland te mobiliseren. “Alle aanwezige creativiteit van ons kantoor wordt gebundeld om ‘onze markt’ via originele en spraakmakende content achter ons te krijgen. Met andere woorden: Atta Makelaars zal alles uit de kast halen om via haar eigen social media kanalen de meeste stemmen voor zich te winnen. Gaaf man! Het worden een paar hectische laatste maanden van het jaar”, aldus een geestdriftige Michael

Stemmen
Het derde seizoen van ‘De Beste van Nederland’ start op Zaterdag 18 november om 15.30 uur op RTL 4 met de strijd tussen de beste makelaars van het land. Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kunnen kijkers de vlogs na afloop nog eens rustig terugkijken en direct een stem uitbrengen op hun favoriet.

De poll opent op vrijdag 17 november om 12.00 uur en sluit op maandag 8 januari om 12.00 uur.

Uitzending: De beste makelaars van Nederland
Zaterdag 18 november ca. 15.30 uur op RTL4.
Herhaling 1: Zaterdag 25 november ca. 10.30 uur op RTL4
Herhaling 2: Zondag 10 december ca. 14.00 uur op RTL4

Bekendmaking winnaars
De winnaars van De Beste Makelaars van Nederland wordt op maandag 8 januari om 12.30 uur bekend gemaakt op de website van www.rtl.nl/debestevannederland.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021