Doe mee aan de enquête van Vastgoed Belang

Het platform van particuliere beleggers in vastgoed, Vastgoed Belang, organiseert een enquête over de gevolgen van de recente belastingverzwaring voor partijen die in verhuurde woningen (box 3 Inkomstenbelasting) beleggen. Vastgoed Belang roept ook de bezoekers en leden van Vastgoedjournaal op - die ook met dit probleem worden geconfronteerd - om aan deze enquête deel te nemen. U kunt de enquête HIER vinden.

Volgens directeur Hein Bos van Vastgoed Belang ziet het er naar uit dat particuliere beleggers in verhuurde woningen te maken zullen krijgen met een verdubbeling van de belastingafdracht door de invoering van de gewijzigde fiscale waarderingssystematiek van woningen.

"Om echter het gesprek met de staatssecretaris van financiën te kunnen vervolgen hebben wij nog meer reacties nodig. Als u de enquête nog niet heeft ingevuld, roepen wij u op dit zo snel mogelijk alsnog te doen. Alleen als wij statistisch gezien voldoende reacties ontvangen hebben, kunnen wij voor u strijden voor een beperking van deze gevolgen", aldus Bos van Vastgoed Belang.

Bos: "De staatssecretaris heeft tijdens een overleg met het Hoofdbestuur van Vastgoed Belang aangegeven dat het enige doel, dat hij nastreeft, vereenvoudiging van het belastingstelsel is en hij niet beoogt de belastinginkomsten te vergroten."

Direct naar de enquête, klik HIER.Reacties


Laatste nieuws