Oproep: partijen gezocht voor grootschalige leisureproject bij Sint Maartenszee

Een van de laatste grootschalige leisure ontwikkelingen aan de Noord-Hollandse kust kan nu vorm krijgen. Na jarenlange onderhandelingen met alle betrokken partijen in het vergunningtraject, is het dan eindelijk zover: Sint Maartenszee in de kop van Noord-Holland kan zich opmaken voor een nieuw prestigieus nieuwbouwproject.

De geplande nieuwbouwontwikkeling ligt op ongeveer 800 meter afstand van het strand en staat op 3,42 hectare grond. Daarop is te ontwikkelen:

-Een 4-5 sterrenhotel met 120 luxe kamers met restaurant/brasserie, terras, fitness/wellness voorzieningen en vergaderruimte etc.;
-71 recreatieappartementen;
-Parkeerkelder;
-Drie winkels met daarboven 3 appartementen (in de bestaande winkelpromenade)


De locatie is zowel zakelijk als toeristisch uniek te noemen, gelet op de ligging aan de duinen en nabij de vestiging van onderneming NRG waar bijna 500 hooggekwalificeerde medewerkers werken. Dit zeer innovatieve bedrijf werkt voor en met partners in de gezondheidszorg, de energiemarkt, de industrie, overheden en de wetenschap. NRG is marktleider in de levering van medische isotopen in de wereld en trekt daardoor veel internationaal bezoek.

Contact
Adri Mijnheer van Van de Loosdrecht RBM te Nunspeet heeft de opdracht gekregen om marktpartijen bij elkaar te brengen om in 2018 dit bijzondere leisureproject daadwerkelijk te realiseren. Interesse? Hij is bereikbaar op 06-51 13 43 17 of per mail adri@vandeloosdrechtrbm.nl

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021