Ook Holland Realty Partners ‘Regulated by RICS'

Nadat gisteren Colliers Nederland al de ontvangst van het RICS-certificaat meldde is het nu de beurt aan Holland Realty Partners die per 1 december 2010 is geaccrediteerd onder de RICS Regulation. Holland Realty mag zich daarom presenteren als ‘Regulated by RICS'.

RICS Regulation heeft als verantwoordelijkheid om te verzekeren dat RICS-leden en RICS-bedrijven voldoen aan de Rules of Conduct van de RICS. De Rules of Conduct definiëren de standaard voor professionalisme, ethiek en zakelijke vaardigheden waaraan RICS-leden en RICS-bedrijven moeten voldoen. RICS Regulation ziet er op toe dat leden en organisaties aan de regels en ethische standaarden voldoen, en ondersteunt ze daarbij. Onderdeel van RICS Regulation is een klachtenprotocol met betrekking tot leden en organisaties. In die gevallen waarin leden of organisaties te kort schieten met betrekking tot het naleven van de Rules of Conduct, kunnen disciplinaire maatregelen worden genomen.

Sinds de oprichting van Holland Realty Partners in januari 2008 is gekozen om te werken volgens de standaarden van de RICS die zijn opgenomen in de Rules of Conduct voor individuele leden. Sinds november 2010 bestaat ook de mogelijkheid om als bedrijf Regulated by RICS te zijn, waarmee Holland Realty Partners haar werkwijze conform de RICS standaarden als bedrijf heeft kunnen laten registeren.

Holland Realty Partners is Alliance member van BNP Paribas Real Estate. Holland Realty Partners is specialist op het gebied van commercieel Asset Management, Investments en Consultancy gericht op vraagstukken rondom objecten en portefeuilles, recovery and restructuring, insolventies en taxaties.

Reacties