Per 1 oktober is Alwin Bleker aangetreden als nieuwe partner bij Akro Consult. Met de komst van Alwin Bleker versterkt Akro Consult haar team Finance dat actief is op het gebied van financieel strategische advisering.

Alwin Bleker is een ervaren adviseur op het gebied van vastgoedtransacties, financieel strategische vraagstukken en financieringsvraagstukken. Hij heeft een uitgebreid netwerk, spreekt de taal van de financiers en kent de mogelijkheden. Na een langjarige carrière in de bancaire wereld heeft Alwin Bleker de laatste twee jaar met name vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars bijgestaan en geadviseerd. 

Achtergrond
Akro Consult is als advies- en procesmanagementbureau gespecialiseerd in grond- en vastgoedontwikkeling. Het bureau begeleidt al ruim 30 jaar publieke en private partijen in het haalbaar maken en realiseren van gebiedsontwikkelingen. Dit doet zij door brede kennis en ervaring op strategisch niveau te bundelen met expertise in procesmanagement, plan- en vastgoedeconomie en juridische dienstverlening.

Met de komst van Alwin Bleker zal de dienstverlening van Akro Finance geïntensiveerd  worden op haalbaarheidsstudies, risicoanalyses, vastgoedwaardering, financiering van vastgoedbeleggingen en -ontwikkelingen.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021