Een A1 locatie van circa 6,3 hectare voor uw bedrijf

Zoekt u een representatieve locatie voor uw bedrijf? Wij bieden een ruim bedrijventerrein aan van totaal circa 6,3 hectare waar wij op maat voor u kunnen bouwen. Gezamenlijk en in overleg bouwen wij naar uw wens en voor de verhuur. Dit ruime terrein in de omgeving Smitspol bij Nijkerk is uitstekend gesitueerd, op zichtlocatie, langs de autosnelweg A28 (Zwolle-Nijkerk-Amersfoort).

Goede bereikbaarheid door middel van de in de directe nabijheid gelegen op- en afritten A28. Langs de andere zijde van dit aangeboden bedrijventerrein is het tracé van de N301, die een korte verbinding vormt met bijvoorbeeld Almere, Zeewolde en Lelystad.

Ideaal voor grotere ondernemingen in bijvoorbeeld logistiek, transport, distributie en industrie.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Zie www.vandenbrinkonroerendgoed.nl en telefoonnummer 0341 553 143. Klik HIER voor de volledige advertentie.

Vandenbrink Onroerend Goed bestaat uit een professioneel team en is geruime tijd actief op de vastgoedmarkt. De portefeuille bestaat onder andere uit woningen, (groot)winkels, horeca, industrie, medisch onroerend goed en kantoorpanden in Nederland en Duitsland.

Wij investeren doorgaans voor de verhuur en zijn daarmee langdurig gecommitteerd aan onze objecten. Doordat wij het commercieel en technisch beheer veelal in eigen hand houden, zijn wij zeer direct betrokken bij onze huurders en objecten.

Er wordt een duurzaam beleid gevoerd welke terug te zien is in de portefeuille. Er wordt o.a. gewerkt met (lucht)warmte pompen, zonnepanelen en de nieuwe wooneenheden worden in principe niet meer op het gasnetwerk aangesloten.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021