IVBN zet genomineerden scriptieprijs op rij

Op 8 februari volgend jaar wordt voor de negende maal de IVBN Scriptieprijs uitgereikt. Deze jaarlijkse stimuleringsprijs dient als stimulans voor studenten om voor de vastgoedbeleggingssector relevante thema's te onderzoeken. De jury koos uit de 24 inzendingen drie genomineerden.

Het gaat om de volgende scripties en hun auteurs:

The added value of sustainable design
Peter van den Tol (TU Delft)

De (krediet)waardigheid van Vastgoed
Robert Kat (ASRE)

Urbanisatie-effecten en vastgoedwaardeontwikkeling

Richard Buytendijk (ASRE)

Met de scriptieprijs wil de IVBN, het institutionele platform van Nederlandse vastgoedbeleggers, bijdragen aan de verdere professionalisering en ontwikkeling van de sector in Nederland. Aan de prijs is een geldbedrag van € 5.000 verbonden. De genomineerde ontvangt € 1.000. Van de winnende scriptie zal een samenvattende publicatie verschijnen.

De jury bestaat uit drs. C.L. Worms RBA (Syntrus Achmea Vastgoed, voorzitter), mevrouw ir. K. Huizer (BPF Bouwinvest), drs. D. Vos (Redevco Europe Services), drs. C. van der Meulen (Altera Vastgoed) en mevrouw H.M.A. Weijdemuller MRE (SPF beheer).

De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdagmiddag 8 februari 2011 in het WTC in Amsterdam. Daar zullen de studenten hun scripties toelichten en wordt de prijswinnaar bekend gemaakt. Na de uitreiking van de Scriptieprijs 2011 vindt er een themabijeenkomst plaats met als onderwerp ‘De maatschappelijke betekenis van vastgoedbeleggingen en de rol van institutionele vastgoedbeleggers bij de verdere ontwikkeling van Amsterdam' door mr. E. van der Laan, burgemeester van AmsterdamReacties


Laatste nieuws