Vastgoedjournaal start beleggingsnieuwsdienst opHet online vastgoedmedium Vastgoedjournaal.nl is vanaf vandaag gestart met een wekelijkse vastgoedbeleggingsnieuwsbrief waarin de koersontwikkelingen van de beursgenoteerde markt voor vastgoedaandelen worden gevolgd inclusief een uitgebreide commentaar met marktanalyses. Lezers en abonnees van Vastgoedjournaal die zich hiervoor interesseren, kunnen zich opgeven bij info@vastgoedjournaal.nl. KLIK HIER VOOR DE EERSTE NIEUWSBRIEF.

De introductie van de vastgoedbeleggingsnieuwsbrief past in de continue innovatie van Vastgoedjournaal om de markt met opvallende nieuwsdiensten te verrijken.

De nieuwe vastgoedbeleggingsnieuwsbrief is een gezamenlijke productie van het bekende online beleggersplatform US Markets.nl (www.usmarkets.nl) en Vastgoedjournaal die hun kennis hiervoor hebben gebundeld. De ambitie is om deze nieuwsbrief uit te doen groeien tot dé informatiebron voor beleggers en speculanten die beursgenoteerde vastgoedfondsen in hun portefeuille hebben opgenomen. De kennis van de beleggersmarkten van US Markets wordt hier aangevuld met de vastgoedmarktinformatie van Vastgoedjournaal.

Bijzonder is dat de vastgoedbeleggingsnieuwsbrief iedere week minstens twee soorten analyses bevat: een marktverhaal door de hoofdredactie van Vastgoedjournaal die de strategische ontwikkelingen bij de vastgoedaandelen bespreekt. Daarnaast zal er een kwantitatieve analyse van het koersverloop worden gemaakt volgens de theorie van Elliott Wave Principle (klik HIER voor uitleg). Aan de hand van beide analyses - waarvoor een tweetal schaduwportefeuilles zijn aangelegd - worden vervolgens koersverwachtingen uitgesproken.

Wanneer u hiervoor belangstelling heeft kunt u zich opgeven door ons een email te sturen naar info@vastgoedjournaal.nl. Wij sturen u de nieuwste editie toe en horen graag wat u ervan vindt!

Rogier Hentenaar
Hoofdredacteur Vastgoedjournaal

Reacties