HBB Ontwikkeling en Huib Bakker Bouw heten vanaf vandaag HBB Groep

HBB Groep presenteert met trots de nieuwe huisstijl. Het nieuwe logo verbeeldt de mens als middelpunt, ‘de mens van Vitruvius’ en komt voort uit de missie van ons bedrijf, waarbij de mens centraal staat.  

Vanaf nu worden alle disciplines van ons bedrijf onder één uiting gevat en treden de ontwikkeling, de bouwonderneming en de belegger als één organisatie naar buiten.

Directeur Martijn van de Poll is trots. “Afgelopen jaren zijn alle activiteiten van onze organisatie in elkaar gaan overlopen en is de kruisbestuiving toegenomen. Wij zien steeds meer dat wij voor opdrachtgevers en partners als totaalorganisator, producent en risicodrager bij projecten worden betrokken. Wij ontwikkelen en bouwen met passie en gedrevenheid zeer uiteenlopende en complexe projecten. Wij, HBB Groep, bestaan uit een fantastisch team van mensen met een breed scala aan vakkennis en vaardigheden. Samen met elkaar bouwen wij voor de toekomst en realiseren wij projecten voor de generaties die na ons komen. Van hotels, scholen en woningbouwprojecten tot complete gebiedstransformaties.”   

Duurzame materialen
HBB Groep zet zich in voor bijzondere en duurzame projecten. “Dit doen wij door het uitsluitend toepassen van de meest duurzame materialen en installaties. En wij gaan nog verder in duurzaamheid. Wij vinden dat generaties na ons ook moeten kunnen profiteren van de realisatie van onze projecten. Hierbij gaan wij van ‘build to dream’ naar ‘build to stay’. Klaar voor de toekomst.”   

Het team van HBB Groep is flexibel en zoekt altijd naar creatieve oplossingen, ook buiten de gebaande paden. Het gezamenlijk creëren van nieuwe leefomgevingen. 'Hoe voelt het om hier te leven?', 'Wat past op deze locatie en wat juist niet?', 'Hoe leven de mensen hier?'. Dat is een duurzame benadering. Het zorgt voor een toekomstgerichte binding tussen nieuwe bewoners in een bestaande leefomgeving.   

Vanuit Heemstede
HBB Groep is gevestigd in Heemstede en ontwikkelt en bouwt projecten in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Naast samenwerking met overheden, onderwijsorganisaties, woningcorporaties, beleggers en ontwikkel- en bouwpartners zet de HBB Groep actief in op totaal trajecten, zoals design & construct en develop & construct projecten, waarbij wij opdrachtgevers en partners kunnen ontzorgen.



Reacties


Laatste nieuws