Dynamis start online Verkoop Management Systeem

Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars lanceert een online systeem voor nieuwbouw-, uitpond- en verhuurprojecten. Het zogenoemde Dyana biedt een moderne uitkomst voor het registreren en benchmarken van woonprojecten en is bedoeld voor zowel projectontwikkelaars als woningbouwcorporaties. De verkoopstatus van een project is met deze oplossing 24/7 ter inzage beschikbaar voor de opdrachtgever.

De lancering van het verkoop management systeem heeft dinsdag 30 november jl. in Vught plaatsgevonden tijdens een Social Media Seminar dat Dynamis halfjaarlijks organiseert voor haar professionele opdrachtgevers. Bij dit evenement waren onder andere organisaties als Heijmans en Vesteda vertegenwoordigd. Dynamis speelt hiermee in op de behoefte naar modernisering.

Dynamis is een vooruitstrevend samenwerkingsverband van elf regionale, vooraanstaande makelaarskantoren met 30 vestigingen verspreid door Nederland. "Met dit systeem zetten we een grote stap vooruit en laat Dynamis zien dat we met onze gewaardeerde opdrachtgevers meedenken", zegt Annelou de Groot. "Eens per week een fax op uw bureau is toch niet meer van deze tijd?" 

Het systeem is bedacht en ontwikkeld door de aangesloten makelaars van het Dynamis collectief. "Wij als professionele makelaars hebben dit systeem bedacht en ontwikkeld en weten als geen ander wat er dagelijks op de werkvloer gebeurt ten aanzien van nieuwbouw- en uitpondprojecten. Wij willen met dit systeem de verkoop in kaart brengen, van het prille begin tot de uiteindelijke verkoop. Op basis daarvan hebben wij het systeem ontwikkeld en dat maakt dit systeem uniek." vertelt Edmond van der Sande, bestuurslid van Dynamis en tevens algemeen directeur van Dynamis partner Van der Sande Makelaars.

In de toekomst zal het systeem worden uitgebreid met onder andere een toevoeging voor kleinschalige bedrijfsruimte en de mogelijkheid om het wensenprofiel van de woonconsument inzichtelijk te maken.

 



Reacties


Laatste nieuws