Acht nieuwe benoemingen bij DTZ Zadelhoff

Vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff meldt acht nieuwe mensen te hebben benoemd. De nieuwe functies gaan in per 1 januari 2011. Het gaat om de volgende mensen:

Ir. Vincent Huizinga MRE (34) is benoemd tot adjunct-directeur van de afdeling Valuation Advisory Services (VAS) van DTZ Zadelhoff, gevestigd in Amsterdam. Huizinga studeerde Bouwkunde aan de universiteit in Delft en behaalde onlangs de MRE-titel. In 2002 startte Huizinga met het traineeprogramma. Sindsdien is hij werkzaam bij de VAS, waar hij zich onder meer heeft ontwikkeld tot een specialist op Hospitality-gebied.

Ruben Smulders MRICS RT (34) is eveneens benoemd tot adjunct-directeur van de afdeling Valuation Advisory Services (VAS). Smulders studeerde Management, Economie & Recht aan het hbo in Eindhoven. Volgend jaar verwacht Smulders zijn MSRE af te ronden. In 2001 startte hij bij DTZ Zadelhoff, als trainee bij de VAS. Binnen de VAS is Smulders gespecialiseerd in Residential-vraagstukken.

Drs. Mees Besselaar (35) is benoemd tot adjunct-directeur van de Amsterdamse afdeling Agency van DTZ Zadelhoff. Hij studeerde in 2001 af aan de universiteit in Groningen, studierichting geschiedenis. Volgend jaar verwacht Besselaar zijn MRE af te ronden. In 2004 startte hij als trainee op zijn huidige afdeling.

Mr. Jan Verhaegh (32) is benoemd tot adjunct-directeur van de afdeling Agency van DTZ Zadelhoff gevestigd in Utrecht. Verhaegh behaalde twee masters in Nederlands recht: Ondernemingsrecht (2004, Nijmegen) en Financieel recht (2009, Rotterdam). In 2005 startte hij als trainee bij de afdeling Agency in Utrecht.

Gerwin Vos RT (39) is benoemd tot adjunct-directeur verantwoordelijk voor Logistics. Vos studeerde Management, Economie & Recht aan het hbo in Eindhoven. Na zijn afstuderen in 1996 kon hij direct als makelaar aan de slag. In 2003 startte Vos als makelaar bij DTZ Zadelhoff in Den Bosch. In 2006 stond hij aan de wieg van de afdeling Logistics. Sinds begin 2009 richt hij zich vanuit kantoor Rotterdam volledig op Logistics.

Drs. Karen Strijker RT (32) is benoemd tot adjunct-directeur van de afdeling Retail Services van DTZ Zadelhoff, gevestigd in Utrecht. Na haar studie Sociale Geografie en Planologie in Groningen (richting Vastgoedkunde), begon Strijker in 2004 als trainee op de afdeling Valuation Advisory Services. Na enkele jaren gewerkt te hebben als retailtaxateur stapte ze over naar de afdeling Retail Services, waar zij zich volledig richt op de beleggingsmarkt.

Drs. André ter Huurne RT (41) startte op 1 oktober al als adjunct-directeur van de Zwolse afdeling Agency van DTZ Zadelhoff. Ter Huurne studeerde Bedrijfseconomie en begon als trainee in Enschede. In 2004 switchte hij naar kantoor Arnhem, waarna hij in 2007 aan de slag ging als consultant bij Corporate Services. Met deze benoeming keert Ter Huurne terug naar zijn roots.

Tenslotte: Drs. Mark van Bochoven MRE (46) is benoemd tot adjunct-directeur van DTZ Zadelhoff Property Management B.V. Samen met mr. Anoek Praas, Frans Breedijk en Han Machielsen vormt hij hiermee de directie. Na het afronden van zijn studie Sociale Geografie (richting vastgoed) in Utrecht begon hij als junior vastgoedmanager. In 2001 is hij benoemd tot MT-lid. Onder zijn leiding is de accountgroep internationale opdrachtgevers de laatste jaren uitgegroeid tot een substantiële afdeling binnen DTZ Zadelhoff Property Management.

 

 Reacties


Laatste nieuws