ERA Contour, Heijmans en VolkerWessels Vastgoed starten met verkoop woningproject Gouda

Nieuwbouwprojecten ‘Aan de Nieuwe Stadskade’ en ‘Aan de Jachtvijver’ gaan volgende week donderdag 31 augustus in de verkoop. Beide projecten zijn onderdeel van de nieuwe woonwijk Westergouwe in Gouda. Het gaat om 66 kadewoningen en 12 twee-onder-één-kap woningen.

De 66 kadewoningen van de Nieuwe Stadskade hebben vrij uitzicht over de Westergouweplas en vallen op door de diversiteit in architectuur en indelingsvariaties. De 12 luxe twee-onder-één-kap-woningen van de Jachtvijver liggen achter de kadewoningen en hebben een grote tuin áán de archeologische vijver van Westergouwe. De nieuwbouw wordt gezamenlijk ontwikkeld door TBI-onderneming ERA Contour, Heijmans en VolkerWessels Vastgoed. Volgens planning start de bouw begin volgend jaar en kunnen de eerste bewoners in 2019 hun gloednieuwe woning betrekken..

Aan de Nieuwe Stadskade
De 66 kadewoningen worden bovenop de kering van Westergouwe gebouwd, die de nieuwe woonwijk beschermt tegen het water van de Hollandse IJssel. Dat levert de woningen ook een prachtig uitzicht over de Westergouweplas op en zorgt voor spannende indelingsmogelijkheden, waar kopers zelf grote invloed op hebben. Verder heeft iedere woning een tuin en/of terras en is de architectuurstijl geïnspireerd op de historische Goudse binnenstad. De Kadewoningen zijn te koop vanaf € 290.000 v.o.n. Kijk op: www.aandenieuwestadskade.nl

Aan de Jachtvijver
De twaalf twee-onder-één-kap-woningen worden gebouwd áán de archeologische vijver van Westergouwe. Alle woningen krijgen een grote tuin – met vlonder – aan deze vijver, wat een ontspannen uitzicht over het water geeft. Verder zijn de woningen ruim in opzet. De woningen aan de Jachtvijver zijn te koop vanaf € 455.000 v.o.n. Kijk op: www.aandejachtvijver.nl

Start verkoop
Beide nieuwbouwprojecten gaan in verkoop op donderdag 31 augustus 2017 van 17.00 tot 20.00 uur op de bouwlocatie zelf (gratis parkeren). Hier krijgen bezoekers alle verkoopinformatie, zijn de makelaars aanwezig voor alle vragen en is er de mogelijkheid om alvast sfeer te proeven. Geïnteresseerden krijgen vanaf dan tot en met maandag 11 september de gelegenheid om zich in te schrijven op hun favoriete bouwnummer(s).

Achtergrond project Westergouwe
Aan de Nieuwe Stadskade en Aan de Jachtvijver worden gebouwd aan de rand van eiland 1 in Westergouwe. De komende jaren bloeit Westergouwe uit tot een compleet nieuwe woonwijk met zo’n 4.000 woningen, eigen stadse voorzieningen, groen, water en veel ruimte voor recreatie en spelen. Inmiddels is de wijk al voorzien van een gezondheidscentrum, een dierenkliniek en een kindcentrum. Ook recreatiegebied ‘de Groenblauwe zone’ werd onlangs geopend. Kijk ook op www.westergouwe.nl.



Reacties


Laatste nieuws