Jenny Vermeeren is DWIRE Vastgoedvrouw 2010

Jenny Vermeeren, regiodirecteur bij corporatie Woonstad Rotterdam, is tijdens de najaarsbijeenkomst van DWIRE uitgeroepen tot Vastgoedvrouw van het jaar 2010. Zij ontving de prijs in de vorm van een kunstfoto uit handen van juryvoorzitter Marlon Huysmans, directeur Sustainability bij OVG en vastgoedvrouw van het jaar 2009.

Door de leden van DWIRE en vrouwen uit de vastgoedbranche die geen lid zijn van DWIRE, waren vrouwen genomineerd die een belangrijke, opvallende, bijzondere of creatieve bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse Vastgoedmarkt.

Een jury bestaande uit Marlon Huysmans, Hilde Blank directeur BVR, Jeannette Dijkman directeur Real Estate Publishers en Annemieke Boiten, asset manager maatschappelijk vastgoed van het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam, selecteerde begin november uit alle inzendingen een shortlist van drie nominaties. Naast Jenny Vermeeren waren genomineerd Alexandra Boot, oprichter/partner van Boot Advocaten en Heleen Aarts, directeur gebiedsontwikkeling Amvest.

Op grond van een stemming onder dames in het vastgoed (wel en niet leden) en op basis van een aantal criteria, zoals leiderschap, visie, zakelijke en maatschappelijke invloed/betrokkenheid, organisatietalent, ambassadeursschap, persoonlijkheid en eigenschappen als dynamisch, creatief, innovatief, lef en doorzettingsvermogen koos de jury uiteindelijk voor Jenny Vermeeren als grote winnaar. De jury roemde haar vanwege het feit dat zij regie durft te nemen in de lange termijn ontwikkeling voor de leefbare stad. "Ze combineert de Rotterdamse 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit met inspirerend leiderschap, waardoor ze middels haar resultaten in de wijken laat zien wat de kracht is van de samenwerking tussen corporatie, stad, burger en andere stakeholders. Gezien de grote opgaven die er in deze tijd liggen voor een duurzame herontwikkeling van de bestaande stad, verdienen haar prestaties extra aandacht van bestuurders en ondernemers actief in het veld", aldus het juryrapport.

DWIRE is een vrouwennetwerk voor vrouwen werkzaam in de (commerciële) vastgoedsector. DWIRE organiseert vanaf de oprichting in 2007 jaarlijks de verkiezing Vastgoedvrouw van het jaar. Naast deze verkiezing worden activiteiten georganiseerd om bij te praten, informatie uit te wisselen, presentaties bij te wonen, te discussiëren of aan een excursie deel te nemen. Lidmaatschap biedt professionals de mogelijkheid om collega's te ontmoeten. DWIRE telt op dit moment circa 455 leden. Meer informatie over DWIRE en de verkiezing vindt u op www.dwire.nl.

Wilt u leden van DWIRE ontmoeten dan kunt u zich inschrijven voor de Vastgoed Kerstborrel die Vastgoedjournaal in samenwerking met DWIRE organiseert op 9 december in Amsterdam. Klik HIER voor meer informatie.

Reacties