WINACTIE: Maak kans op een toegangskaart voor DGBC Congres 'Meters maken voor klimaat'

Op donderdag 28 september wordt het congres 'Meters maken voor klimaat' van de Dutch Green Building Council gehouden. In Circl, het circulaire paviljoen van ABN AMRO op de Zuidas in Amsterdam, maken een tal van toonaangevende sprekers hun opwachting. Vastgoedjournaal verloot 5 gratis toegangskaarten (waarde €275 per stuk).

Onder leiding van dagvoorzitter Rutger Mollee zijn er bijdragen van Ed Nijpels, voorzitter van de borgingscommissie van het klimaatakkoord bij SER, politicus en schrijver Jan Terlouw en Jan Peter Balkenende, voorzitter Dutch Sustainable Growth Coalition (DSGC). Op de eventpagina kunt u het volledige programma bekijken.

Dit congres wordt door DGBC georganiseerd in het kader van de Dutch Green Building Week (DGBW). De alweer zevende editie vindt plaats van 25 tot 29 september 2017. 

Doe mee
Wilt u ook kans maken op een toegangskaart om deze inspirerende dag bij te wonen? Wij verloten vijf gratis relatiekaarten met een waarde van €275 per stuk. Stuur een mailtje naar redactie@vastgoedjournaal.nl en doet u hierbij een suggestie hoe de verduurzaming in de vastgoedsector versneld kan worden.

De inzendtermijn om deel te nemen aan deze verloting sluit vrijdag 15 september. 

Foto: Created by Freepik.

 

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special