Interesting Vastgoed koopt kantoor in Venlo

Interesting Vastgoed heeft het nieuw te bouwen kantoor van Aannemersbedrijf Van Nieuwenhuizen Jongen gekocht. Het betreft een door Van Nieuwenhuizen Jongen zelf ontwikkeld en te bouwen kantoorpand met bedrijfsruimte met een gezamenlijk BVO van ongeveer 1.850 m2. Oplevering is gepland medio 2011.

De verkoper heeft een 12,5 jarige huurovereenkomst gesloten. De koper werd geadviseerd door Lexperience Notariaat en De Brauwer Taxatie - Advies - Visie. Verkoper werd geadviseerd door Sentjens vastgoed advisering.

Vorige week meldde Interesting Vastgoed de opening van haar belegging, hotel Merlinde aan de Schorsmolenstraat 6 in Breda. Dit historische pand is in samenwerking met HEJA Projectontwikkeling omgetoverd tot een bijzonder zorghotel dat haar gasten in staat stelt om op een comfortabele manier te herstellen en te revalideren in een prettige en sfeervolle omgeving. Het hotel, onderdeel van Stichting Elisabeth, een instelling op het gebied van wonen, welzijn en zorg voor ouderen met als specialisme ouderengeneeskunde, beschikt over 49 comfortabele hedendaagse klassieke kamers.

Reacties