Troostwijk RE selecteert twee vastgoedadviseurs

Troostwijk Real Estate heeft namens De Witte Dame Monumenten opdracht tot verhuur gegeven van de vrijkomende kantoorruimtes in het kantoorgebouw ‘De Witte Dame'. Troostwijk heeft hiervoor Jones Lang LaSalle en Colliers geselecteerd. Als strategische vastgoedpartner, gedelegeerd opdrachtgever en ‘single point of contact' van De Witte Monumenten B.V. sluit deze opdracht naadloos aan bij de nieuwe dienstverlening van TroostwijkReal Estate.

Het markante en monumentale gebouw ‘De Witte Dame' is gelegen aan de Emmasingel in het centrum van Eindhoven. Het totaal metrage van het gebouw bedraagt circa 40.000 m². Het gebouw is lange tijd in gebruik geweest door Philips Design. Philips zal echter medio 2011 deze divisie onder brengen op de High Tech Campus. 

In totaal komt circa 9.500 m² kantoorruimte en 100 parkeerplaatsen vrij. De kantoorruimten zijn gelegen op de 3e t/m 6e verdieping. Momenteel zijn in het gebouw gevestigd o.a. Design Academy Eindhoven, Rabobank en Openbare Bibliotheek Eindhoven.

Vastgoedjournaal heeft elders op de site meer nieuws over de mogelijke verkoop van de High Tech Campus.

Reacties