Snelgroeiend Flexas.nl neemt drie nieuwe medewerkers aan

Hans Vlug, Emiel Wegman en Miquel van Dongen versterken het snel groeiende team van online bemiddelaar Flexas.nl. Niet lang na het officiële bericht over de expansie naar België en de toekomstplannen voor Duitsland is het alweer tijd voor drie nieuwe medewerkers in Nederland. Voor Duitsland staat de vacature voor Country Manager inmiddels ook al open.

Naast de ontwikkelingen op het gebied van internationale uitbreiding, wordt er ook continue geïnvesteerd in de online development van de website. Daarom is Miquel van Dongen aangenomen voor UX design. Hij wordt verantwoordelijk voor de gebruikerservaring en het gemak waarmee bezoekers de website kunnen bedienen. Binnen afzienbare termijn zal hij diverse aanpassingen doorvoeren.

Nieuwe Brokers
Door de constante groei van het aantal aanvragen bij Flexas.nl wordt ook het brokerteam versterkt met de komst van Hans Vlug en Emiel Wegman aangetrokken. Vlug zal zich focussen op Zuid-Nederland en Wegman op Midden-Nederland. Zij zullen nauw samenwerken met de brokers die nu actief zijn in die gebieden.

Marcel de Groot, eigenaar van Flexas.nl over de aanstellingen: "Ik ben natuurlijk ontzettend blij met deze versterkingen. Miquel zal een tot op heden nog missende schakel in ons marketingteam in gaan vullen. De brokers en ik zijn ook zeer blij met Hans en Emiel. Door hen toe te voegen aan het team kunnen wij onze hoge service standaard blijven leveren. Zowel voor huurders als verhuurders."

 



Reacties


Laatste nieuws