Grote opdracht voor bbn adviseurs met hotel- en woonproject op Overhoeks

De twee Oostenrijkse projectontwikkelaars Invester United Benefits GmbH en IES Immobilien GmbH hebben met bbn adviseurs een projectmanagement overeenkomst gesloten.

De komende vier jaar zal bbn adviseurs alle project- en bouwmanagement diensten bieden voor de uitontwikkeling en realisatie van project Y-towers, een Maritim congreshotel en de woontoren Y-Residences op Overhoeks in Amsterdam-Noord.

De opdracht heeft onder andere betrekking op het management van het bouwteam, het uitvoeringsproces, de financiële projectbewaking en het ontwerp- en inrichtingsproces van het congreshotel voor de Duitse hotelketen Maritim Group.

Derde project op Overhoeks
Na de woningbouwontwikkelingen met ING RE en Ymere en het filmmuseum EYE, is de nieuwe opdracht het derde grote project voor bbn adviseurs op Overhoeks, Amsterdam Noord.In de afgelopen jaren signaleert bbn adviseurs een sterke groei van de vraag naar integrale dienstverlening bij nieuwbouw en transformatie voor woningbouw, hotels, winkels, kantoren en hoogwaardige voorzieningen.

De strategische advisering van bbn adviseurs op het gebied van techniek, financiën en organisatie sluit aan bij de behoefte van ontwikkelaars en beleggers. De omzet van bbn adviseurs in dit marktsegment groeit momenteel sterk.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022