Vooraankondiging verkoop landgoed La Petite Suisse te Maastricht

Binnenkort is het zo ver! Velen hebben zich sinds de sluiting van het voormalige Dr. Poelsoord in Maastricht afgevraagd welke nieuwe functie dit kenmerkende complex zal krijgen. Binnenkort krijgt u de kans om uw plannen kenbaar te maken.

Het complex maakte oorspronkelijk onderdeel uit van ‘Regouts Lustenhof' en omvat een het landhuis, het koetshuis met dienstwoningen en de parkaanleg met parkvijver en bossages, waardoor de Kanjelbeek loopt. Tegenwoordig maakt het landgoed deel uit van het projectgebied Buitengoed Geul en Maas. Een gebied dat zich inmiddels heeft ontwikkeld tot een groene en aantrekkelijke omgeving voor bezoekers en bewoners.

Inschrijving per tender
In opdracht van de gemeente Maastricht organiseert Klement2 Rentmeesters (www.klement2.com) een inschrijving per tender waarbij u zich (onder voorwaarden) kandidaat kunt stellen voor de aankoop en duurzame herbestemming van dit zeer bijzondere complex.

Vanaf week 36 (de eerste week van september) worden op de website van Klement2 Rentmeesters de selectiecriteria gepubliceerd en worden verdere stukken als download beschikbaar gesteld. Meld u zich nu reeds als geïnteresseerde zodat u ook direct per e-mail op de hoogte gesteld kan worden zodra de feitelijke procedure van start gaat.

Stuur daarvoor een e-mail met uw persoonlijke contactgevens aan info@klement2.com.

Klik hier voor meer informatie. 

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special