Endemol verhuurt kantoorruimte in Zuidoost

Endemol heeft onder begeleiding van DTZ Zadelhoff kantoorruimte onderverhuurd aan Orangina Schweppes International en Indivirtual B.V. Het betreft kantoorruimte aan de MediArena 5-7 in Amsterdam Zuidoost. Orangina Schweppes International huurt 1.384 m² kantoorruimte en 22 parkeerplaatsen voor een periode van 9 jaar. Indivirtual B.V. huurt voor een periode van 5 jaar 850 m² kantoorruimte en 12 parkeerplaatsen.

Het robuuste gebouwencomplex MediArena is in juni 2010 opgeleverd en bestaat uit circa 20.000 m² kantoorruimte en 12.000 m² studio- en overige bedrijfsruimte. Orangina Schweppes International en Indivirtual B.V. hebben voor MediArena gekozen vanwege het duurzame karakter van het gebouw en de uitstekende ligging en bereikbaarheid. Tevens beschikt het gebouw over een hoogwaardig opleveringsniveau met onder andere computervloeren voorzien van elektra en vloerpotten, bedrijfsrestaurant en grand café.

Orangina Schweppes International behoort tot een van de grootste frisdrankproducenten in Europa, de Orangina Schweppes Group, sinds november 2009 onderdeel van de Suntory Group. De Orangina Schweppes Group heeft een omzet van meer dan EUR 1 miljard en meer dan 2.000 werknemers wereldwijd. Orangina Schweppes International produceert onder andere de A-merken Schweppes, Orangina, Pulco, Trina, Oasis en La Casera.

Indivirtual B.V., een full-service webbureau is in 1995 opgericht. Het bedrijf helpt organisaties met het vertalen van bedrijfsdoelstellingen naar een strategie voor het web, social media en mobiele applicaties.

Endemol Nederland is afzender van een groot aantal succesvolle programma's. Het maakt deel uit van de Endemol-groep, een van 's werelds grootste producenten met vestigingen in meer dan twintig landen. Cushman & Wakefield adviseerde de huurder, Orangina Schweppes International. DTZ Zadelhoff adviseerde Endemol Nederland Holding B.V. bij deze transactie

Reacties