ULI NL Annual Conference en Award Dinner op 29 juni 2017 in De Hermitage Amsterdam

ULI Nederland organiseert op donderdag 29 juni aanstaande haar jaarconferentie en Award diner in De Hermitage te Amsterdam. De groei van ULI Nederland gaat hard, dit is de eerste internationale jaarlijkse conferentie. Het programma bevat (inter-)nationale topsprekers en de vijf thema’s worden op multidisciplinaire en interactieve wijze uitgediept.

Snelle verschuivingen in technologie, demografie, economie en levensstijl veranderen de manier waarop we gebouwen en openbare ruimte gebruiken, hoe we winkelen, werken, recreëren en ontmoeten.

Op de ULI (Urban Land Institute) NL Conferentie belichten en bespreken we hoe deze veranderingen en innovaties op het gebied van stedelijke mobiliteit, technologie, circulariteit en sociale samenhang invloed hebben op onze steden en stedelijke ontwikkeling.

Thema's
Laat je inspireren door Chris Choa (AECOM) en andere experts om hun standpunten te horen, met ze te debatteren en uw eigen mening over de vijf thema's te delen:

-Social integration in the city
-Reprogramming the city space
-Challenges of the circular city
-A citizen centric approach to technology
-Transportation at a crossroads

De eerste ULI NL Award gaat naar diegene die de afgelopen jaren het meeste leiderschap heeft getoond in “Excellent Urban (Re) Development”. De beste gebiedsontwikkelaar van Nederland dus.

De jury onder leiding van Jaap Tonckens (Unibail-Rodamco, ULI Trustee) licht zijn keuze toe en de winnaar zal bij het diner zijn visie geven op succesvolle Urban (Re-)Development.

Sprekers zijn ondermeer:
Chris Choa, Vice-President AECOM (London)
Rients Dijkstra, TU Delft, Professor of Urban Design
Niek van Leeuwen, General Manager Uber Benelux
Michel Mossessian, Design Google Head Office Kings Cross, Mossessian Architecture
Eugen Antalovsky, Managing Director, TINA Vienna
Nicolas Bearelle, CEO, Re-vive (Belgium)
Arun Jain, Urban Strategist (Seattle USA)
Moderator: Katrina Sichel, Moderator/Consultant, Wit and Word Communications

Voor registratie en meer informatie over het programma kunt u terecht op de ULI NL website. Zet 29 juni in uw agenda en zorg dat u de eerste ULI Nederland Annual Conference en Award uitreiking niet mist. 

Vastgoedjournaal.nl is de mediapartner van dit prachtige event.



Reacties


Laatste nieuws