Internos verhuurt bijna 9000 m2 in Ridderkerk

Internos Real Investors LLP (Internos) heeft bekend gemaakt dat zij namens het industriële HBI fonds een logistieke ruimte van 8.755 m2 heeft verhuurd aan Allround Cargo Handling (ACH) in het complex Ridderhaven te Ridderkerk.

Met de logistieke dienstverlener ACH is een langjarige overeenkomst gesloten tegen een huurprijs van €59 per M2. ACH zal het gehuurde begin volgend jaar in gebruik nemen.

Het complex Ridderhaven te Ridderkerk ligt op ongeveer tien minuten rijden van de belangrijke container terminals te Rotterdam en diverse belangrijke internationale uitvalswegen. Het complex bestaat uit circa 41.000 m2 logistieke ruimte en 6.500 m2 kantoorruimte. De ruimtes worden o.a. gebruikt door DHL Danzas Air & Ocean (Netherlands) B.V., Da-Capo, en Boon Sliedrecht B.V. met welke onderneming recentelijk een tienjarige overeenkomst voor 12.000 m2 werd afgesloten. Voor verhuur is thans nog 12.000 Mm2 beschikbaar.

Head of Asset Management Europe van Intenos Marco Reijven geeft aan:"Deze langjarige overeenkomst is een geweldige prestatie van ons Nederlands Asset Management team. De transactie bevestigt eveneens dat een uitstekende aansluiting met alle belangrijke transportwegen in Europa essentieel is bij de huisvesting van een logistieke onderneming."

Internos verleent Fund en Asset Management diensten in geheel Europa. En heeft totaal €1,5 mrd winkels, kantoren en industrieel vastgoed onder management.

Reacties