Stedin huurt 13.500 m2 in pand Kroonenberg

Kroonenberg Groep heeft een huurovereenkomst gesloten met Stedin Netbeheer voor de vestiging van het nieuwe kantoor in kantoorgebouw Blaak8 in Rotterdam. Het kantoorgebouw is ontwikkeld door Blauwhoed Groep en eigendom van Kroonenberg Groep. Stedin neemt het pand begin 2012 in gebruik. De organisatie heeft 1200 medewerkers.Stedin werd in deze transactie begeleid door Jones Lang LaSalle en de ontwikkelaar door Fakton. DTZ Zadelhoff was betrokken als verhurend makelaar voor Blaak8.

Het negentien verdiepingen tellende kantoorpand ligt in het hart van Rotterdam, op de hoek van de Verlengde Willemsbrug / Blaak en is in zijn geheel verhuurd aan Stedin.

Het gebouw is ontworpen door Group A architecten, heeft circa 13.500 m2 kantoorruimte en biedt 166 parkeerplaatsen. Door de toepassing van een innovatief energieconcept wordt een A+-label gerealiseerd. Daarmee wordt Blaak8 één van de meest duurzame kantoren in Rotterdam.

In juli 2011 zal het nieuwe pand worden opgeleverd. Jeroen de Swart, directeur Stedin: 'Blaak8 betekent voor ons de bundeling van krachten. Het overgrote deel van de medewerkers van Stedin, dat nu nog op diverse locaties werkzaam is, vestigt zich in Blaak8. Het nieuwe kantoor voorziet in onze ambitie tot integratie, samenwerking en onderschrijft onze missie als het gaat om duurzaamheid.'

 Reacties


Laatste nieuws