Kroonenberg Groep en Ngage Media sluiten meerjarige overeenkomst

De samenwerking tussen Kroonenberg Groep en Ngage Media omvat het exclusieve media exploitatierecht door Ngage Media van grote digitale schermen in meerdere winkelcentra van Kroonenberg Groep. De winkelcentra bevinden zich onder andere in Amsterdam en Hilversum.

Ngage Media zal naast media exploitatie ook zorg dragen voor een aantrekkelijke (interactieve) programmering ten behoeve van het vergroten van de winkelbeleving en kwalitatief beheer.

LED schermen
Met deze samenwerking breidt Ngage Media haar pakket in de hoofdstad fors uit met 6 nieuwe grote LED schermen op high traffic locaties zoals schermen in Winkelcentrum Kalverpassage en Winkelcentrum Westmarket/Osdorplein. Met de toevoeging van grote LED schermen in het vernieuwde Hilvertshof breidt Ngage Media ook in Hilversum verder uit.

De programmering op de schermen bestaat uit zowel commerciële- als niet commerciële (interactieve) content. Het toevoegen van winkelbeleving staat daarbij centraal.

Reacties
Lesley Bamberger, CEO Kroonenberg Groep (links op de foto): “De doelen van Ngage Media sluiten naadloos aan op onze strategie. Wij willen met innovatieve oplossingen een unieke winkelbeleving creëren met onderliggend een gezond exploitatie model. Wij verwachten daarom een goede samenwerking.”

Xavier Tilman, Managing Partner van Ngage Media: ‘Wij kijken enorm uit naar de samenwerking met Kroonenberg Groep. Beide partijen staan voor kwaliteit en vernieuwing. Wij laten ons daarbij graag uitdagen door Kroonenberg Groep in het continue toevoegen van verrassende digitale winkelbelevingsconcepten in de winkelcentra van Kroonenberg Groep.’

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special