Top 10 meest favoriete fondsaanbieders bekend

Lezers en abonnees van Vastgoedjournaal hebben de afgelopen weken kunnen stemmen op hun meest favoriete aanbieder van vastgoedparticipatiefondsen zoals vastgoedcv's, - obligaties en -maatschappen. Bij de tussenstand zijn nu de 10 aanbieders bekend waarop de meeste stemmen zijn uitgebracht. Zij zullen net als de overige fondsaanbieders meedingen naar de Award voor de Beste Vastgoedfonds Aanbieder van 2010, een initiatief van Vastgoedvergelijker.nl.

Opvallend dat uit de stemming is gebleken dat vooral kleinere aanbieders van vastgoedparticipatiefondsen hoog in de ranglijst zijn geëindigd. Zo staat Kadans Vastgoed op nummer 1 gevolgd door Homburg Capital. Ook een relatief onbekende en kleine aanbieder als Quares wist beslag te leggen op de vierde plaats. Het nog jonge vastgoedbedrijf Accel Real Estate sluit als tiende de lijst af.

Top 10 fondsaanbieders met de meeste stemmen in aflopende volgorde:

Kadans Vastgoed
Homburg Capital
Annexum Invest
Quares Real Estate Investment Management Retail N.V.
Van Boom & Slettenhaar Vastgoedfondsen
Holland Immo Group
SynVest Fund Management
Hanzevast capital
APF International
Accel Real Estate

U kunt HIER nog stemmen op uw favoriete fondsaanbieder.

De uitslag wordt meegenomen in de definitieve uitverkiezing voor de Award voor de beste aanbieder van vastgoedparticipatiefondsen. Daarnaast wordt ook nog een benchmarkonderzoek gehouden dat geheel losstaat van de jongste stemming. Ook de andere vastgoedfondsaanbieders die niet de Top 10 hebben gehaald maken een kans. Het gerenommeerde adviesbureau Baken Adviesgroep voert het benchmarkonderzoek uit. Zij zal de uiteindelijke winnaar van de Award bekend maken.

Het benchmarkonderzoek is gericht op de kwaliteit van de dienstverlening door de aanbieders van vastgoedfondsen. Er wordt niet alleen gekeken naar het behaalde rendement maar ook naar bijvoorbeeld de informatievoorziening, de afhandeling van klachten, etc. etc. De prijs bestaat uit een trofee en een prijzenpakket.

Vastgoedvergelijker.nl de eerste onafhankelijke website met het complete overzicht van de belangrijkste vastgoedfondsen - zoals vastgoedcv's, -maatschappen en -obligaties - en beleggingspanden in Nederland. Begin deze maand bracht Vastgoedvergelijker.nl de tweede editie uit van het Vastgoedvergelijker E-magazine met nieuws en achtergrondartikelen over de markt van vastgoedfondsen.

 

Reacties