Raas naar vastgoedgroep Boekel De Nerée

De Praktijkgroep Vastgoed van Boekel De Nerée wordt per 16 november 2010 versterkt met de komst van een nieuwe partner: Wendela Raas‐de Lange. Wendela Raas komt van Lexence, waar zij sinds 1999 werkzaam is in de Vastgoed praktijk. De praktijk van Wendela sluit naadloos aan bij die van Boekel De Nerée partners Albert Flesseman en Sonja van der Kamp.

Wendela is onder meer lid van de door de Nederlandse Orde van Advocaten ingestelde commissie Wetgeving Huurrecht en secretaris van de Vereniging van Huurrecht Advocaten. Zij is daarnaast als docent verbonden aan diverse voor de vastgoedpraktijk relevante opleidingen en publiceert regelmatig op haar vakgebied. Hester Uhlenbroek, bestuursvoorzitter van Boekel De Nerée: "We zijn erg blij met de komst van Wendela als huurrechtpartner. Wij zien haar komst als een waardevolle aanvulling op ons vastgoedteam." 

Wendela Raas: "Boekel De Nerée heeft een uitstekende reputatie op het gebied van vastgoed ik zie er dan ook naar uit om dit enthousiaste team te komen versterken." Boekel De Nerée is een toonaangevend kantoor van advocaten en notarissen, gericht op de zakelijke markt. Het kantoor opereert internationaal en heeft uitstekende banden met vooraanstaande advocatenkantoren wereldwijd. De 160 juristen bestrijken alle commerciële rechtsgebieden. Daarbij ligt het accent op Corporate, Vastgoed & Arbeidsrecht. In oktober 2010 heeft Boekel De Nerée een kantoor in Londen geopend.

Reacties