Meest actuele BOG-aanbod nu op Twitter

Zoekers naar het meest actuele aanbod aan BOG-panden kunnen zich nu melden op de Twitteraccounts van DeBedrijfsmakelaar. Met Twitter, een snelgroeiend en populair sociaal internetplatform, kunnen zoekers en eindgebruikers direct op de hoogte worden gebracht van nieuw aanbod wat past in hun zoekprofiel. Bovendien blijven bedrijfsobjecten van eigenaren en vastgoedadviseurs dankzij Twitter optimaal onder de aandacht.

In haar streven om innovatief te blijven en om haar voorsprong te houden als de meest toegankelijke en uitgebreide zoekmachine voor bedrijfsmatig onroerend goed heeft www.debedrijfsmakelaar.nl een aantal Twitteraccounts geopend. In de koopwoningmarkt heeft Twitter al reeds zijn intrede gedaan dankzij het recente initiatief van Huizentweets.nl waarbij potentiële kopers en nieuw koopwoning aanbod snel tot elkaar worden gebracht. Nu wordt het ‘social network' van Twitter voor het eerst effectief ingezet in de commerciële vastgoedmarkt dankzij de nieuwe stap van DeBedrijfsmakelaar.

DeBedrijfsmakelaar heeft Twitter op twee manieren geïntegreerd in haar zoeksysteem:
(1) Zelf ‘tweeten': Allereerst is er bij elk object binnen onze zoekmachine een knop toegevoegd. Hiermee kunt u via uw (persoonlijk) twitteraccount refereren naar een pand op DeBedrijfsmakelaar.nl. Dit gaat heel eenvoudig en alle essentiële pandinformatie wordt direct meegestuurd naar uw ‘tweet'.
(2) Volg nieuw aanbod direct op Twitter. Een handig onderdeel van Twitter is het kunnen volgen van de tweets van anderen. Daarom heeft DeBedrijfsmakelaar sinds eind oktober haar eigen twitteraccount geregistreerd samen met een account voor elke provincie. Dat maakt voor zoekers het volgen van nieuw aanbod binnen een provincie waar zij willen uitbreiden zeer gemakkelijk én snel, want zodra het object beschikbaar is op de site van www.debedrijfsmakelaar.nl wordt het direct getweet.

Geïnteresseerden kunnen naar een van onderstaande Twitteraccounts gaan om direct de tweets te bekijken en het steeds wisselende en actuele aanbod van DeBedrijfsmakelaar te volgen.

KLIK HIER om naar alle tweets van de Twitteraccounts van DeBedrijfsmakelaar in één overzicht te kunnen volgen.



Reacties


Laatste nieuws