Van Wijnen Lelystad heeft nieuwe directie

De vestiging van bouwbedrijf Van Wijnen Lelystad is versterkt met twee nieuwe directeuren. Nina Nomden-Stenekes en Maarten Bakker vullen samen de vestigingsleiding in Lelystad in.

Nina Nomden (44) is een ervaren change manager met ruim 20 jaar leidinggevende ervaring, opgedaan in diverse strategische functies bij verschillende bedrijven, met name binnen de media. De laatste jaren was zij als Chief Marketing Officer onderdeel van de directie van SBS Broadcasting. Na vele jaren media, is zij enthousiast over de uitdagende overstap naar de bouw. Als vestigingsdirecteur van Van Wijnen zal Nomden zich vooral toeleggen op algemene, commerciële en financiële zaken: “De polder is een prachtig gebied, waar zich op dit moment allerlei ontwikkelingen in rap tempo afspelen. Zo zal Lelystad Airport vanaf 2018 als de nieuwste luchthaven van Nederland veel impulsen aan de regio bieden met mooie kansen voor het bedrijfsleven. Daar spelen wij als Van Wijnen graag op in.”

Maarten Bakker is eveneens 44 jaar en was tot voor kort Directeur Realisatie bij Heembouw Wonen. Hij heeft jarenlange ervaring in de bouw en projectontwikkeling in voorbereiding en realisatie van projecten. “De bouw bevindt zich in een uitdagend transitieproces. Als Van Wijnen willen we graag bijdragen om de polder een duurzamer karakter te geven door o.a. energie-neutrale woningen en gebouwen te bouwen. Daarbij spelen samenwerking, innovatie en processen als BIM en Lean een cruciale rol. Ik ben ervan overtuigd dat we in de bouw de komende jaren heel veel stappen zullen zetten op deze gebieden. Daar draag ik graag aan bij.”



Reacties


Laatste nieuws